Puuliiterin ja frisbeegolf –radan rakentaminen & hankinnat - projekti on käynnistynyt (pienet hankinnat Kaatamon seudulle, PIKA-projekti)

 

Kaatamon seudun kyläyhdistyksen projekti on teemahankkeen ”Pienet investoinnit” alatoimenpide. Teemahanketta hallinnoi Joensuu seudun Leader-yhdistys ry. Kaatamon seudun kyläyhdistyksen projektin toteutusaika on 11.2.2016 - 30.6.2017 ja kokonaiskustannukset ovat 6.140 euroa.

 

Projektin aikana toteutetaan 9 väyläisen frisbeegolf-radan rakentaminen Kaatamon pururadan läheisyyteen, rakennetaan puuliiteri polttopuiden säilytykseen Kyläkodan läheisyyteen ja tehdään yhdistysten toimintoja tukevia laite- ja kalustohankintoja.

 

Projektin tavoitteena on kehittää alueen toimintaa: aktivoida alueen liikuntaharrastusta ja edistää alueen ympäristön virkistyskäyttöä. Pyrkimyksenä on myös lisätä alueen yhteisöllisyyttä ja yhdessä harrastamista.

 

Projektin suunniteltu aikataulu on seuraava:

 

Kevät 2016: Laite ja kalustohankinnat

Kesä 2016: Frisbeegolf-radan rakentaminen

Syksy 2016 ja kevät 2017: Puuliiterin rakentaminen ja rakentamisen viimeistelytyöt.

 

Frisbeegolf-radan ja puuliiterin rakentaminen toteutetaan suurelta osin talkootyönä. Talkooajankohdista ilmoitetaan nettisivujen Ajankohtaista-osiossa. Toivotamme mahdollisimman monen kyläläisen ja vapaa-ajan asukkaan tervetulleiksi rakennustalkoisiin.

 

Syksy 2016:

 

Pienhankinnat on tehty ja Frisbeegolf-rata sekä puuliiteri ovat rakennettu valmiiksi. Kuvia rakentamisesta löytyy alla olevista linkeistä. Kyläyhdistys kiittää kaikkia projektin toteuttamiseen osallistuneita.

 

 

>> Kuvia frisbeegolf-radan rakentamisesta

 

>> Kuvia puuliiterin rakentamisesta

 

 

<<Takaisin etusivulle

Pohjois-Karjalan Ely-keskusLeaderEuroopan maaseuturahasto