Etusivu

Ajankohtaista

Tapahtunutta

Kyläyhdistys

Kaatamon Martat

Ristinpohjan Maamiesseura

Ristinpohjan Metsästysseura

Muut yhdistykset

Kalastuskunnat

Palvelut ja yritykset

Harrastukset

Vuokrattavat saunat

Alueen kartta

Copyright © 2017 Kaatamon seudun kyläyhdistys

 

Tällä sivulla kerromme alueen tapahtumista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunnuntaina 26.3. järjestivät Kaatamon Erä ja Ristinpohjan metsästysseura ensimmäiset yhteiset pilkkikilpailut Rikinlammella seuran jäsenille, maanvuokraajille ja kyläläisille perheineen. Vesisateisesta säästä huolimatta osallistujia oli noin 40 henkeä.

 

Kalaa nousi yhteensä 85 kg. Suurimman kalasaaliin 8,095 kg pilkki Jouni Taskinen. Suurimmalla kalasaalilla hän sai myös kiertopalkinnon.

 

Metsästysseurojen välinen kisa oli tiukka. Kaatamon Erä voitti sen 1,002 kg:n erolla Ristinpohjan metsästysseuraan. Kaatamon Erän puolesta kiertopalkinnon vastaanotti Markku Luukkainen.

 

Metsästysseurat kiittävät kaikkia kilpailuun ja talkoisiin osallistuneita.

Kaatamon Martat ry järjesti Kaatamon seudun kyläyhdistyksen ja Ristin harrastajateatterin kanssa yhteistyössä Suomi 100 –juhlan helatorstaina. Ohjelma oli isänmaallista ja suomalaiseen kulttuuriin sopivaa. Liperin Laulupelimannit, Jukka Ikonen, Jenna Ikonen ja tyttötrio Roosa, Veera ja Moona Piispanen esittivät lauluja. Honkalammen nuorisoseuran kansantanssiryhmä Äkkinäiset ilahduttivat yleisöä kansantansseilla ja Heidi Mutanen lausumalla runoja. Juhlapuheen piti pastori Tiina Åkerfeldt. Puheen lopuksi pidettiin hiljainen hetki presidentti Mauno Koiviston kunniaksi. Lopuksi juotiin täytekakku– ja pullakahvit. Tilaisuudessa oli noin 90 henkilöä. Juhlan mahdollisti yhdistykselle Joensuun seudun Leader ry:n myöntämä rahoitus.

 

Lauantaina 26.8. oli vieraita yläsavolaisista kylistä opintomatkalla, ja aiheena kylien turvallisuus. Tilaisuuteen osallistui noin 30 henkilöä Pohjois-Savosta, pelastuslaitokselta, liperiläisistä pelastusryhmistä ja kyläyhdistyksestä. Ville Timonen ja Olli-Pekka Ikonen kertoivat pelastusyhteistyön järjestämisestä Kaatamon seudulla. Vieraat olivat tyytyväisiä näkemäänsä ja kuulemaansa.